EKSPERIENCA E NGJITJES NË SHKËMBINJË

Dëshironi të keni një eksperiencë sfiduese ku fuqija juaj do të krahasohet me natyrën, apo dëshironi të ngritni adrenalinën deri në maksimum, atëher bashkangjitu në ofertën tonë për ngjitje në shkëmbinjë. Rugova Experience në bashkpunim me shoqatën e alpinistëve Marimangat e Pejës tani ofron mundësin për të gjith të interesuarit të shijojn këtë aventurë. 

Vetëm 3 km nga qyteti i Pejës në drejtim të Grykës së Rugovës fillojnë shtigjet e ngjitjes. Ekzistojnë 8 zona të ngjitjes të cilat njihen më emra të ndryshëm në regjionin e Rugovës. Zonat janë lehtë të arritshme dhe përmbajnë nga 1 deri në 15 shtigje të ngjitjes më gjatësi prej 10 deri në 280m dhe vështirësi prej 5 deri në 8b+. Gjithsej në Rugovë gjenden 40 shtigje të ngjitjes. Shtigjet janë të hapura  në mënyrë profesionale nga ekspertë të vendit dhe Italian kështu që siguria është në nivel dhe kontrollohen në çdo fillim të sezonës.

Më poshtë keni emrat e zonave për ngjitje të cilat gjinden në Rugovë

Madhësia e Grupit: minimum 4 persona

Ne ju ofrojmë të gjitha paisjet e nevojshme për ngjitje

 Ju lutem kontaktoni për më shumë detaje.

rugovatour@gmail.com