SPELOLOGJIA

Përjetimi në thellësin e nëntokës.

Dëshironi të hulumtoni bukurit e fshehura të nëntokës së natyrës? Dëshironi të keni një eksperienc të cilën do të keni përjetim të vecanët në jetën tuaj? Atëher bëhu pjesë e ekspeditave speleologe në regjionin e bjeshkëve të Rugovës.

 

Për të gjithë personat kurioz, adhuruesit e shpellave apo aktivitetit të speleologjis Rugova Experience në bashkpunim me partnerin e sajë Shoqaten e speleologve “Aragonit” ofron mundësin që ju tani të keni mundësi të shijoni këtë ofertë atraktive në hulumtimet e nëntokës apo viziten e shpellave si trashegimi natyrore. 

 

Shpella “Gryka e Madhe” është një nga disa shpellat atraktive që ofrohen për turistë.

 

Andaj mos pritni, ejani dhe përjetoni një ditë të cilën do ta keni kujtim të jetës.

Madhësia e Grupit: së paku 5 persona

Në ofertë janë të përfshira :

Udhëheqësi i grupit ( ciceronin )

Transportin nga Peja deri tek shpella ( 8km )

Dreka me ushqim tradicional

Për më shumë detaje ju lutemi na kontaktoni:

rugovatour@gmail.com