Rugova - Sa e egrër,  Aq e bukur...  Edhe pse duke qëndruar në njërën prej kafeneve të qytetit vargmalet e bjeshkëve të nemuna (Rugovës) nuk mund tu ikin vështrimit tënd, ato të përcjellin nga do që të kthesh kokën, ngado që të shkosh, qfardo që të bësh. Janë aty, mbi ty përherë duke të kërkuar shikimin tënd, guximin tënd dashurin tënde të vendosur që do të nisesh tek to për të ditur më shumë mbi vetën tënde, për të zbuluar dhe eksploatuar të panjohur...
Ofertat/ Te reja
3-3 of 8
1
2
3

 Jo më shumë se 20 vitë me parë, ky regjion pothuajse ka qenë i paaritshem për vizitorët, ndërsa tani veçohet si një nga regjionet autentike me eksperiencë kulturore dhe aventurë ecje përgjat tri masiveve malore të Kosovës, Malit të Zi dhe Shqipëris.    Shtegu transnacional “Majat e Ballkanit“ kalon përgjat vendeve të thella malore të Ballkanit perendimor. Duke shfrytëzuar shtigjet e vjetra të barinjëve,  shtegu kalon përgjatë maleve të larta alpine, nga pamjet piktoreske të natyres së egër në pas...
Dëshironi të keni një eksperiencë sfiduese ku fuqija juaj do të krahasohet me natyrën, apo dëshironi të ngritni adrenalinën deri në maksimum, atëher bashkangjitu në ofertën tonë për ngjitje në shkëmbinjë. Rugova Experience në bashkpunim me shoqatën e alpinistëve Marimangat e Pejës tani ofron mundësin për të gjith të interesuarit të shijojn këtë aventurë.  Vetëm 3 km nga qyteti i Pejës në drejtim të Grykës së Rugovës fillojnë shtigjet e ngjitjes. Ekzistojnë 8 zona të ngjitjes të cilat...
Përjetimi në thellësin e nëntokës. Dëshironi të hulumtoni bukurit e fshehura të nëntokës së natyrës? Dëshironi të keni një eksperienc të cilën do të keni përjetim të vecanët në jetën tuaj? Atëher bëhu pjesë e ekspeditave speleologe në regjionin e bjeshkëve të Rugovës.   Për të gjithë personat kurioz, adhuruesit e shpellave apo aktivitetit të speleologjis Rugova Experience në bashkpunim me partnerin e sajë Shoqaten e speleologve “Aragonit” ofron mundësin që ju tani të keni mund&#...
3-3 of 8
1
2
3
Facebook